Rólunk mondták

„Társaságunk közel egy éve áll kapcsolatban az Aqua Vital Kft-vel.

8-an dolgozunk a cégben, egyik kolleganőnknek veseproblémái vannak, ráadásul tavaly tavasszal beneveztünk egy futóversenyre, így igen fontossá vált a megfelelő folyadékbevitel.

Bár egyikünk se szeret inni, hamar kiderült, hogy az Aquavital által szállított kiváló minőségű ásványvíz csak úgy itatja magát, így nem okozott problémát a napi 2-3 literes folyadékpótlás.

Külön kiemelném, hogy el se felejthetünk rendelni, mert egy kolleganő mintha ráérezne, kedvesen figyelmeztet bennünket a rendelésre, és a megrendelt víz másnapra meg is érkezik, még a legnagyobb nyári melegen is.

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Nem szólva arról, hogy még a szállítást végző fiatalemberek is minden felmerülő kérdésünkre kérdésünkre választ tudtak adni!”

(nyomtatásmenedzsment területén tevékenykedő nemzetközi vállalat ügyvezetője)

"Cégünk több mint 1 éve áll kapcsolatban az Aquavitallal, a szolgáltatás színvonala a kezdetektől magas színvonalú. A víz minősége, asványianyag tartalma kiváló. A cserék illetve karbantartási munkák is precízen, pontosan a megbeszélt időintervallumokban valósulnak meg, amelyek során a munkatársak szakmai tudásáról is meggyőződtünk."

(nemzetközi logisztikai és irattárolási nagyvállalat operációs vezetője)