Ásvány, ballonos és csapvíz. Különbözik valamiben?

Melyik a jobb? Jobb-e valamelyik egyáltalán? Sokszor felmerülnek ezek a kérdések mikor szóba kerül egy társaságban a víz. Mint minden témában, ebben is igencsak megoszlanak a vélemények. Mást gondol és feltételez az egyszeri fogyasztó, mint amit a tudományos kutatások alátámasztanak. A kutatási eredmények alapján van különbség az említett vizek között, azonban ezt nem feltétlenül a minőségükben kell keresni. Felmerül a kérdés, akkor pontosan miben? 

Amennyiben választani kell, az általános vélekedés szerint a három közül egyértelműen a csapvízre esik a választás abban a kérdésben melyik a legrosszabb minőségű. A leggyakoribb indok döntően az szokott lenni, hogy nem ismerik „honnan jön” és mi van benne. A többség szíve szerint ballonos vizet vagy ásványvizet fogyaszt. Az utóbbi kettőt minden szempontból egyenrangúnak és egyenértékűnek szokták vélni, mondhatni a ballonos vizet az ásványvíz nagytestvérének, nagyobb kiszerelésű és exkluzívabb verziójának tartják. Ezen feltételezés nem teljesen fedi a valóságot, a ballonos víz ennél sokkal több pluszt tud nyújtani.

Természetesen az összes víz típus rendelkezik hátrányokkal és előnyökkel is, és a különbségeik éppen ezekben rejlenek.

Milyen előnyökkel rendelkeznek a különböző vizek?

A csapvíz legnagyobb és elvitathatatlan előnye, hogy jóformán mindenhol hozzáférhető, potom pénzbe kerül, alapvető szolgáltatásnak minősül és az egész országban alkalmas a fogyasztásra. Mindazonáltal sokakat visszatart a fogyasztásától az, hogy nem ismerik a pontos származási helyét, pontosan mit tartalmaz, ezenfelül gyakorta különös „klóros” ízű. Ebből kifolyólag nagyon sokan nem kedvelik és nem is fogyasztják.

Az ásványvizeket rengetegen szeretik és fogyasztják napi szinten, mert a legtöbb esetben finom ízzel rendelkeznek, jó minőségűek és praktikusak. Könnyen hozzáférhetők, már a legkisebb és legeldugottabb falu kisboltjában is meg lehet őket vásárolni és mivel műanyag palackban vannak bárhová magunkkal vihetjük őket. Azonban utóbbi előnye egyben a legnagyobb hátránya is egyben, mivel az egyre tudatosabb szelektív szemétgyűjtés ellenére, hihetetlen méretű szemetet termelnek.

A ballonos víz ezzel szemben minden szempontból környezetbarát, nem termelünk vele szemetet, használatával nem növeljük az ökológiai lábnyomunkat. A csomagolása környezetbarát - a ballonok visszaváltásra és újra felhasználásra kerülnek, ezzel is védjük környezetünket. 
Az általunk kínált AQUA VITAL Prémium ásványvíz nemcsak kiemelkedően friss és természetes, hanem különösen értékes is, hiszen ásványi összetétele révén garantáljuk az ásványvíz folyamatos kiváló minőségét. 

Előnye még, hogy a ballonokat házhoz szállítjuk, így nem kell cipekedni és a vízutánpótlás is folyamatosan biztosítva van. 

Most 14 napig költség és- kötelezettségek nélkül lehetősége van élvezni és megismerni a ballonos víz előnyeit!