A zsírégető csodafolyadék

Az étkezések előtti vízivás segíti a fogyást

Ez tényleg így van, kutatók által megerősített tény. A szabály: igyunk meg két pohár vizet étkezés előtt fél órával, és tapasztaljuk a fogyasztó hatást. Eláruljuk, hogy miért olyan hatásos ez a trükk.

Még ha semmi mást sem változtatunk az életmódunkon, csak a fenti szabályt fogadjuk meg, akkor is beindul a fogyás. A titok nyitja az, hogy a vízivással némileg telítődik a gyomor, és így az addig megszokott étkezések háromnegyedével is jóllakunk majd. Sok kis mínusz kalória sokra megy, és így látványos lesz az eredmény.

A vízivás növeli a test energiafelhasználását is. Sőt, ha langyos, azaz harminc fok körüli vizet iszunk, az étvágyunkat is csökkenthetjük. De persze ezzel vigyázzunk, azért napi kalóriaszükséglet legyen meg!

A hideg italok is hatásosak lehetnek, hiszen a 8-10 fokos víz már 3 százalékkal is képes növelni az anyagcserét. Hogy miért? Ahhoz, hogy a víz testhőmérsékletűre melegedjen fel, energiára van szükség, és miből másból fedezné ezt a test, mint a zsírsejtekből. Elő hát azokkal a jégkockákkal! (De csak óvatosan, a torkára vigyázzon.)

Ráadásul sok esetben, amikor farkaséhesnek érezzük magunkat, valójában csak szomjasak vagyunk. A szervezet víz híján így próbál kicsikarni némi nedvességet az ételekből.

Ez a módszer főként azon fogyni vágyók számára hatásos, akik mindezidáig csak igen kevés folyadékot fogyasztottak, és nagy súlyfelesleggel bírnak. Ők kezdetben akár heti 1-2 kilót is fogyhatnak.

Természetesen fontos, hogy vizet igyunk, és ne cukrozott, tartósítószert és ízfokozókat is tartalmazó édes löttyöket (4-500 extra kalóriát is jelenthetnek), mert a fogyási kísérlet a visszájára sülhet el.

Persze, ha a vízivást kombinálja némi mozgással, és étrendváltozással, a fogyás még jobban beindulhat.

Összefoglalva: Ha étkezés előtt fél órával iszik két pohár vizet, garantált, hogy kevésbé lesz éhes, és így kevesebb kalóriát is visz be a szervezetébe. Szóval, ha fogyni szeretne, kapcsoljon rá a vízivásra, egészítse ki némi életmódváltással, és legyen része lenyűgöző eredményekben!

Az eredmények elérésében segít az Aquavital vízadagoló készüléke, melyből mindig friss, jó minőségű ásványvízhez juthat. Most díjmentesen letesztelheti!