Kell-e reklám a víznek?

Egy ma reggeli szalagcím a kedvenc újságomban: „Újra divatba jött a vízivás! Aranyozd be a napod minden italok királyával, az egészséges, éltető nedűvel, a vízzel!”

Mily szomorú, hogy ez csak utópia. Ehelyett inkább olyan témák dübörögnek, mint hogy pörögj fel energiaitallal, és hozz ki magadból még többet egy forró feketével.

Természetesen ez csak a két véglet, és mint tudjuk, a világ nem fekete-fehér, számtalan innivalóból válogathatunk még. Lehet fogyasztani tejet, és tejes italokat, kávét, teát, gyümölcsleveket, (szénsavas) üdítőket, attól függően ki mit szeret, és ki mennyit törődik az egészségével.

Kell-e reklám a víznek? Nos, ha szervezetünk igényeit vesszük tekintetbe, igen, okos dolog a népszerűsítése. Pedig egyáltalán nem szorulna rá, hiszen pozitív hatásairól ódákat lehet zengeni.

Azok, akik nem isznak elegendő vizet, előbb-utóbb megtapasztalják az alábbi tünetek valamelyikét: gyakori fejfájás, energiahiány, száraz bőr, szorulás és emésztési problémák, ízületi gyulladás, reuma, húgyúti megbetegedés, ekcéma, magas koleszterin, sav-bázis egyensúly felborulása, és még sorolhatnánk.

Ha már megtapasztalta valamelyik tünetet, vagy legalábbis szeretné elejét venni a problémáknak, kezdje el regenerálni, gyógyítani a szervezetét! Térjen vissza szervezete egyensúlyához!

Ha rászokik a kellő mennyiségű vízfogyasztásra, egy seregnyi előnyt zsebelhet be magának. Szebb lesz a bőre, jobban fog menni a koncentrálás, elkezd csökkenni a súlya, nyugodtabban alszik majd, energikusabb lesz, és még az allergiájának is búcsút inthet. Ez pedig még csak a jéghegy csúcsa, hiszen ha rendszeresen iszik vizet, még további pozitív meglepetésekben lehet része.

Fontos hát, hogy mindenki megértse, a tiszta víz igenis szükséges szervezetünk egészséges működéséhez. Most még elegendő víz áll a rendelkezésünkre, használjuk ki, éljünk vele!

Különösen fontos a vízpótlás olyan helyiségekben, ahol elmélyült munka folyik, illetve sok-sok órát várakozunk.

Vízadagolóink, hálózati vízadagolóink lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig egészséges, tiszta, friss vízhez juthasson!