Ásítással tarkított munkanapok- Mi állhat a háttérben?

Tudta, hogy többek között nem csak az alváshiány, a mozgáshiány, a túl sok, vagy túl kevés étel magunkhoz vétele, és a stressz okozhat nappali álomkórt, hanem a folyadékhiány is? Ez az utolsó, amire gondolni szoktunk, pedig milyen sok bosszúságot megspórolhatnánk, ha mindig szem előtt tartanánk.

Talán nem mondunk vele újat: a fáradtság, kimerültség, és levertség fizikailag és szellemileg is nagyon megviselik az embert. Ha úgy töltjük a munkanapunkat, hogy egész nap csak ásítozunk, nem fogjuk elég jól végezni a munkánkat, csökken a teljesítményünk és többnyire hibát hibára halmozunk. Arról nem is beszélve, hogy munkatársaink hangulatát is erősen befolyásoljuk.

Ha kizártunk minden tényezőt (pl. betegség, gyógyszerek mellékhatása, rossz alvásminőség, túlterhelés), és mégsem leszünk energikusabbak, érdemes elgondolkodni a továbbiakon. Lehet, hogy a megoldás mindig is a szemünk előtt volt?

Könnyen lehet, hiszen a fáradtság egyik fő oka a dehidratáció. Iszik Ön 2-4 liter tiszta vizet naponta? Ha nem, akkor tegyen egy próbát, és növelje meg a vízfogyasztását. Meglátja, mennyire energikus lesz!

A víz testünk legfontosabb energiaforrása, ne vonjuk hát meg tőle! Ajándékozzuk meg agyunkat és idegrendszerünket is friss vízzel, jókedv és fittség lesz a jutalmunk érte! Az agy 80%-a víz, így kiemelten fontos, hogy meglegyen az üzemanyaga.

Ha eleget iszik, bizony nem csak ingerültsége, és energiahiánya lesz a múlté, számos más előnyt is bezsebelhet magának: megszűnhetnek szív- és érrendszeri vagy vérnyomás panaszai, allergiája, testi fájdalmai, koleszterin problémái. Ha eleget iszik, javul az emésztése, lassíthatja az öregedés tüneteit, elmúlik a fejfájása, és még a fogyás is könnyebben megy majd. Szuperül hangzik, ugye?

Az irodákban található Aqua Vital Prémium Ásványvízzel teletöltött Aquavital vízadagolók és hálózati vízadagolók jelenléte arra figyelmeztetnek bennünket: itt az ideje a szuperhidratálásnak, ideje, hogy igyunk egy jóízűt.

Bye-bye ködös gondolkodás, és ingerlékenység, hello energikusság és kicsattanó egészség! Tegyen egy díjmentes próbát!