4 ok amiért megéri ősszel is megfelelő mennyiségű vizet inni

A legtöbb ember tisztában van azzal, hogy miért elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vízivás a nyári melegben, azonban a hidegebb időben való megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása már egy teljesen más téma. Amennyiben a szervezetünk megfelelő működése és az esetleges fejfájás megelőzése nem lenne elegendő indok, következzen 4 ok a hidegebb időben történő vízivás mellett, ami sokaknak megfelelő indokkal fog szolgálni.

Folyamatosan szép bőr

A vízivás a legjobb módja, hogy egész évben szép és sima legyen a bőrünk. Sokszor előfordul, hogy akármennyire is kenjük a bőrünket különféle krémekkel, az soha nem lesz kellőképpen hidratált, sőt sokszor száraz is marad. A bőrünk ilyenkor jelzi, hogy nem megfelelően hidratált, ezért fogyasszunk több folyadékot, ami már rövidtávon is éreztetni fogja a hatását.

Csökkenti az étvágyat

Egy pohár víz megivása az étkezések előtt, segít abban, hogy kevesebbet együnk. Ez azért van mert az éhséget gyakran összetévesztjük a szomjúsággal.

Vízhajtó hatású

Ellentmondásosan hangzik, azonban a legjobb módja annak hogy megelőzzük a túlzott vízraktározást a szervezetünkben, a több folyadék elfogyasztása. Ennek az az egyszerű oka, hogy ha folyamatosan megfelelő mennyiségű vizet kap a szervezetünk, nem lesz szüksége arra, hogy vizet raktározzon.

Segíti az anyagcserét

A folyamatos és megfelelő mennyiségű vízivás abban is segít, hogy a bélrendszeres hatékonyabban működjön, és gyorsabban ki tudja üríteni a salakanyagokat. Ezzel számottevően javíthatunk a közérzetünkön, ráadásul akár még laposabb hasra is szert tehetünk. Ráadásul egyes tanulmányok szerint, aki naponta legalább 12 pohár vizet isznak, ugyanolyan tevékenység mellett több kalóriát égetnek el, mint azok akik csak naponta 4 pohár vizet fogyasztanak el.

Az Aqua Vital vízadagolóival könnyen, gyorsan juthat friss, tiszta ásványvízhez!
Ráadásul most díjmentesen is kipróbálhatja őket 14 napig, minden kötelezettség nélkül!