A víz és fajtái

A víz az egyik, ha nem a legcsodálatosabb anyag mellyel bolygónkon találkozhatunk. Számtalan különleges tulajdonsága miatt a víz a legfontosabb oldószer. Emiatt nélkülözhetetlen szervezetünk biokémiai folyamataihoz. Ráadásul nélkülözhetetlen bolygónk atmoszférájában lezajló folyamatokhoz is, a Föld klímájának irányító tényezőjeként befolyásolja a felmelegedést és a lehűlést.

Már egy kis pohár vízben is minden benne van. Fáradtság esetén felfrissít, megterhelő koncentráció esetén ismét működésbe állítja az idegsejteket. Ideális szomjoltó, és természetes módon még a testsúlycsökkentést is támogatja, mivel nem tartalmaz kalóriát.

Fajtái

Ásványvíz

A természetes ásványvíz egy törvény által szabályozott és védett megnevezés, amelyet olyan ásványvizek kaphatnak meg, amelyek a szigorú ásvány- és forrásvizekre vonatkozó előírásoknak megfelelnek. Az ásványvizek, a szénsav hozzáadását kivéve, nem eshetnek át semmilyen utólagos kezelésen. Az egészségtudatos táplálkozáshoz fontos ismerni az ásványvizek ásványianyag- és nyomelem-tartalmát.

Ivóvíz

Az ivóvíz egyike a legmagasabb minőségű élelmiszereknek. Ásványi anyagokat, sókat és nyomelemeket tartalmaz. Az ivóvíznek a mennyisége és minősége az ásványvízhez hasonlóan függ attól a talajrétegtől, amely a vizet magába zárja.

Gyógyvíz

Föld alatti, szennyeződésektől védett forrásokból származnak a gyógyvizek. A kinyerés helyén palackozásra kerülő gyógyvíz létfontosságú ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyeknek gyógyító, enyhítő és megelőző hatása van. A hatékonyság tudományosan bizonyított, és hatóságilag jóváhagyott. A gyógyvizek esetében a gyógyszerekre vonatkozó törvények alkalmazandók.

Forrásvíz

A forrásvizek az ásványvizekhez hasonlóan felszín alatti forrásokból származnak. Esetükben nincs szükség a táplálékfiziológiai hatás bizonyítására illetve hatósági engedélyezés sem szükséges.

Az Aqua Vital vízadagolóival könnyen, gyorsan juthat friss, tiszta ásványvízhez!

Ráadásul most díjmentesen is kipróbálhatja őket 14 napig, minden kötelezettség nélkül!