Szépüljünk vízivással

A vízivás igazán könnyű módja annak, hogy javítsuk hajunk, körmünk és bőrünk állapotán. A víz hatására a bőrünk sokkal egészségesebbnek néz ki, a ráncok mélysége és előfordulási gyakorisága pedig csökken. 

Hogy miért?

A víz feltölti a sejteket, így a ráncok kevésbé lesznek látványosak. A kollagéntermeléshez vízre van szükség, méghozzá nagy mennyiségűre, a kollagén pedig kulcsszó, ha fiatal és egészséges bőrről beszélünk. Ha a bőr megfelelően hidratált, kevésbé valószínű, hogy megtörik, kirepedezik, ezáltal ráadásul a baktériumokkal szemben is jóval ellenállóbb.

Ragyogó bőr

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel nemcsak a szomjunkat oltja kiválóan, de a bőrünket is ragyogóvá, fiatallá és frissé varázsolja, drága sminktermékek nélkül.

Gyorsabb regenerálódás leégés után

Nem csak az számít milyen napvédő krémet használunk a tavaszi és nyári hónapok során előfordulhat, hogy leégünk. A megoldás pedig a víz lehet, mivel ha megfelelő mennyiségű vízzel van ellátva a szervezet, sokkal gyorsabban épül fel a bőrünk a leégés után.

Kevesebb pattanás

Ha sok vizet iszunk, azzal segítjük a testünk méregtelenítését, a pattanások okozta toxinok távozását is. A bőr sokkal ellenállóbb lesz mindenféle szennyeződéssel szemben, ha megfelelően hidratált.

Gyönyörű haj

A haj negyede víz ezért a folyadékpótlás elengedhetetlen számára. A bevitt folyadékot a szervezet először a létfontosságú szerveknek küldi, vagyis a hajunk lesz az első, amitől megvonja a nedvességet.

Egészségesebb körmök

A nap folyamán megfelelően elosztott és bevitt folyadékmennyiség erősebbé és szebbé teszi a körmünket. A hidratáltság a körömágyadnak is jót tesz, ami így kevésbé gyullad be vagy sérül meg. Persze a körömrágókat a víz sem tántorítja el, de az erős körmöket talán nehezebb lesz lerágni.

Ne feledje, az Aqua Vital vízadagolóival bármikor könnyen, gyorsan juthat friss, tiszta ásványvízhez!
Most díjmentesen kipróbálhatja őket 14 napig, minden kötelezettség nélkül!