Mi ez a csodaital?

Megesik, hogy egyszerűen semmi se jó. Éjszaka nem tudunk aludni, reggel már menne a pihenés, de akkor meg kíméletlenül közbeszól az ébresztőóra. A karikás szemek és a sápadt bőr egyértelmű jele annak, hogy ma sem aludtunk jól. Az enyhülést, javulást ígérő módszer egy karnyújtásnyira van, a víz az. Lehet ásvány, lehet csap vagy lehet tisztított, a lényeg, hogy víz legyen.

Hogy pontosan mennyi vizet kell meginni egy nap, az egyénenként változó lehet kor, nem és életmód függvényében. A lényeg az, hogy folyamatos legyen a folyadékbevitel, ne egyszerre próbáljuk meg pótolni az egész napos „lemaradást” egy üveg víz lehúzásával. 

Hogy miért?

Mert a folyamatos vízivással többek között megelőzhetjük a fáradtságot és a fejfájást is! 
Amennyiben szervezetünk normál vízháztartása 1-2 százalékkal csökken, nehezebbé válik az összpontosítás és az új ötletek sem születnek meg túl könnyedén. A fejfájás hátterében is sok esetben ez a jelenség áll. Próbáljon meg előbb 2 pohár vizet inni, mielőtt rögtön fájdalomcsillapítóért nyúlna. 

Életerővel töltjük meg bőrünket 

Azt nem állítjuk, hogy pár liter víz és másnapra nyoma sincs a ráncoknak, de tény, hogy bőrünk fiatalon tartásában, a száraz foltok megszüntetésében jelentős szerepe van a megfelelő mennyiségű vízivásnak.

Nagyobb lehet a kontrollunk a súlyunk felett

Sok esetben, amikor ételhez nyúlunk a szervezetünknek valójában folyadékra volna szüksége. Az egész napos munka közben a szomjúságot észre sem vesszük, hamarabb nyúlunk az étel után. A vízivással nemcsak gyorsítjuk az anyagcserét, segítjük a vitaminok és tápanyagok hatékonyabb felszívódását, de az éhségérzetet is csökkentjük.

Az eddig leírtak nem csak kutatásokon alapulnak, mi magunk is tapasztaljuk őket, ezért is osztjuk meg most Önnel. Minden korty víznél gondoljon arra, mennyi jót tesz éppen a szervezetével! 
A folyamatos vízivás segít rendszert vinni a mindennapokba, ennek pedig sok más pozitív hatását is érezheti rövid időn belül! 

Végezetül pedig megosztunk Önnel egy nagyon hasznos tanácsot, amiknek segítségével gondoskodhat arról, hogy ne feledkezzen meg a folyamatos folyadékbevitelről.

Az Aqua Vital vízadagolóival bármikor könnyen, gyorsan juthat friss, tiszta ásványvízhez!

Most díjmentesen kipróbálhatja őket 14 napig, minden kötelezettség nélkül!