Tudta, hogy nem mindegy, hogy mi az a folyadék amit elfogyaszt?

A kávé, tea és üdítőitalok nem pótolják a vízszükségletünket, éppen ellenkezőleg, még több vizet vonnak el a szervezettől.

Ráadásul gondolta volna, hogy létezik összefüggés a bőrproblémák és a vízfogyasztás között?

Kezdetnek pár érdekes tény a vízről

A tiszta víz pH-értéke 7, tehát se nem savas, se nem lúgos (bázikus) magyarán semleges kémhatású. Emellett a víz a világ legjobb oldószere.

Mire szomjasnak érezzük magunkat, már elvesztettük a vízkészleteink nagyjából 1 százalékát. Mivel az ivóvíz elengedhetetlenül fontos bőrünk kondíciójának és szépségének megőrzése szempontjából, a megfelelő mennyiségű és tiszta víz fogyasztása segíthet megelőzni az olyan leggyakoribb bőrproblémákat, mint például a száraz, ráncos illetve elszíneződött bőr.

Ébredés után gyakran lát a szemei alatt sötét karikákat és duzzadást?

Ennek leggyakoribb oka a dehidratáltság vagyis a kiszáradás. Lefekvés előtt igyunk 1 - 2 pohár tiszta vizet, valamint rögtön felkelés után is, ezáltal megelőzhető és csökkenthető a kiszáradás, és a szem alatti sötét karikák kialakulása. Próbáljon meg tudatosan odafigyelni arra, hogy megfelelő mennyiségű tiszta vizet igyon, és megtapasztalja, hogy a bőre milyen hálás lesz amelyet rugalmasságával és feszességével hálál majd meg.

Kortyonként igyunk, élvezzük az elfogyasztott ital minden cseppjét! Elegendő víz áll a rendelkezésünkre, így aztán nincs helye a kifogásnak, hogy miért nem iszunk megfelelő mennyiségű vizet!

Ráadásul az Aqua Vital vízadagolóival bármikor könnyen, gyorsan juthat friss, tiszta ásványvízhez!
Most díjmentesen kipróbálhatja őket 14 napig, minden kötelezettség nélkül!